Karriär

Account Manager

Som account manager hos oss ansvarar du för försäljning mot nya företagskunder av produkter inom alla våra segment. Du kommer arbeta med att hitta helhetslösningar som leder till effektivisering utav inköpen hos kunderna. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag till en början, men om du är rätt person kommer du snabbt få förtroendet för de största. 

Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du ditt team, tillsammans med din närmaste chef. Teamet består idag utav 5 personer!

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från B2B och hantering utav små och stora företag. Vi ser det som en stor fördel om du tidigare arbetat med tjänster inom Facility management, IT eller tryck & profil. Det kommer krävas att du har förmågan att jobba strategiskt och självständigt, dock med stöd från närmaste chef. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och anser att det är av största vikt att du trivs på arbetsplatsen tillsammans med övriga kollegor. Resultaten kommer komma därefter! Denna tjänst har krav på körkort. Tjänstebil ingår. 

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande bolag. Vi söker efter dig som med tiden är villig att ta dig an en ledande roll framöver!

Om oss

Kappex startade 2019 med visionen att bli det självklara valet för samtliga företag i behov utav en helhetsleverantör. Vi har sedan starten expanderat i rask fart med massvis utav nya kunder, men också nya medarbetare. Vi har idag kunder med två anställda till och med 3000 anställda och omsätter ca 14 miljoner kronor (2020). Vår ambition växa ytterligare! 

Hos oss får du inte bara möjligheten att arbeta i ett högt tempo och många olika affärsområden. Du kommer även till ett grymt team där vi tillsammans hittar på massvis med aktiviteter såsom fotbollsmatcher, resor och andra evenemang.

Plats: Täby
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 8-17

CV med personligt brev skickas till

Intervjuer sker löpande!