Frukt

På Kappex leverar vi frukt helt utifrån kundens önskemål.

Du blir aldrig begränsad och har därmed möjlighet att välja EXAKT vilken typ utav frukt du vill.

Skillnaden mellan oss och andra leverantörer är att vi själva handplockar vår frukt, vilket ger oss en bättre överblick i vad som levereras. Därmed garanterar vi det bästa urvalet som finns tillgängligt. Vi är rikstäckande och levererar i hela Sverige. 

  • Diverse fruktkorgar efter önskemål
  • Fast leverans efter önskemål
  • Frukt för enstaka event

Korgarna som vi levererar består av bas- , ekologisk- , säsongs-  och premium frukt eller era egna kombinationskorgar. Korgarna finns från 3 kg och uppåt, självklart kan vi även ordna korgar efter era önskemål,

 

Våra fruktkorgar

Bas
I Bas korgen har vi samlat ett utbud av de populäraste frukterna från kända märken. Innehåller alltid äpple, banan, päron och citrus. Vid säsong lägger vi på ytligare en fruktsort tex. nektarin eller persika. 

Eko
Ekologisk fruktblandning med allt vad säsongen har att erbjuda, äpple, banan, päron och citrusfrukter.

Säsong
Grunden består av apelsin, banan, päron och äpple, toppad med frukter som clementiner, kiwi, nektariner, plommon och druvor. Eftersom vi vet att bananerna är den absolut mest populära frukten så innehåller korgarna ca 1/3 banan.

Premium
Vår exklusiva fruktkorg Premium innehåller en blandning av färre basfrukter och mer lyxigare frukter såsom plommon, nektarin, kiwi, physalis, mango, jordgubbar, bigarråer, rambutan och annat exotiskt beroende på tillgång och säsong.

Kombo
Kombinera din egna fruktkorg med några av våra andra korgar. Kombinera exempelvis frukt och godis, frukt och bars eller frukt och nötter.